Vårt drömhus

Att det ska vara så fruktansvärt svårt att hitta en fastighet som man fastnar för. Någon som man trivs bra med, ska det verkligen vara så otroligt svårt. Tydligen så är de det. Vi har kollat runt i över två år nu utan att hitta något som vi har fastnar för så nu har vi bestämt oss för att övergå till nyproduktion istället. Det är klart att det kostar lite mer med nyproduktion av en ny villa men det blir samtidigt en garanti för att den blir så som vi vill ha den.

Kollade på referensbilder som Bygg & Inredning i Borlänge lagt upp på sin hemsida också och de har designat och byggt många villor som ser nästan exakt ut så som vi vill ha dem. Så hoppas verkligen på att jag ska kunna få hjälp av dem. Förhoppningsvis så kommer vi att kunna få det resultat som vi vill ha med en villa som passar vår stil genom nyproduktionen. Få det hem som vi önskar och som inte går att hitta någon annanstans för att det inte verkar vara så många andra som har samma idé om planlösning och liknande som vi har och önskar oss.

Det är klart att planlösning och design är väldigt individuellt, och därför är det inte de från Bygg & Inredning i Borlänge som kommer att designa vårt hem utan det är självklart vi som ska göra det. Bara det att det kommer att vara de som gör själva arbetet och vi som står bredvid och ser till att det blir så som vi vill ha det.