Hjälp med renoveringen

God morgon och välkommen! Denna fina morgon tänkte jag passa på att skriva ett inlägg till er, ni kommer idag få läsa lite mer om företaget Konyali Trading AB och den hjälpen jag har fått av dem med byggservice i Huddinge.

Ni som har hängt med i svängarna vet säkerligen att jag har haft ett par hantverkare här hemma under en period, det är för att jag har renoverat en hel del. Jag har bland annat flyttat en vägg, gjort om köket lite och även toaletterna har fått en förändring. Allt som har renoverats har varit utanför min kunskap, jag har helt enkelt inte kunnat göra det på egen hand. Därför är jag väldigt tacksam att jag har fått så underbar hjälp av olika hantverkare och företag med bygget. Företaget som har gett mig lite extra hjälp under renoveringen är Konyali Trading AB, av dem har jag fått hjälp med byggservice i Huddinge. Det är till stor del tack vare dem renoveringen har gått så bra, den har hela tiden flutit på. Innan renoveringen påbörjades var jag inställd på att jag skulle möta flera motgångar och problem, men tack vare alla härliga hantverkare har jag bara fått handskas med ett enda problem. Det problemet löste sig även väldigt fort tack vare alla fantastiska hantverkare som var på plats. Hur som helst ville jag idag bara informera er om företaget Konyali Trading AB och den fantastiska hjälpen jag fick av dem med byggservice i Huddinge, så att ni vet vart ni kan vända er om ni är ute efter lika bra hjälp inom bygg.