Golvslipning i Lund

Hej hej bloggen!

Idag har jag haft Perfekt Golvvård I Skåne hemma hos mig i Lund för att få en golvslipning. Det har varit och slipat i ordning mitt vardagsrumsgolv så att det är snyggt igen. Jag kände att det verkligen var på tiden för en golvslipning eftersom att jag inte har gjort det en enda gång under de sju åren som jag bott i Lund. Det var väl egentligen inget fel med golvet på något sätt men efter en sådan lång tid så är det lätt att det blir repor och fläckar som inte tas bort. Idag har jag dessutom jobbat hemifrån vilket jag insåg ganska fort att det var en dålig idé, det låter nämligen en del när golvslipning försiggår. Så jag fick ta mina hörlurar och sätta mig på min inglasade balkong och jobba. Därifrån hörde jag inte så mycket oljud vilket gjorde att jag i lugn och ro kunde prata med mina kunder och kollegor genom telefon. Nu är golvslipningen klar och likaså är jobbet, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Det är så mycket studenter ute på stan i Lund nu när uteserveringarna har börjat öppna, jag känner inte riktigt att jag vill ha något ståhej idag utan jag vill bara ha en lugn eftermiddag där jag gör något avslappnande. Kanske att man skulle kila ner till kiosken och köpa sig lite godis för att sedan lägga sig i soffan och slå på någon film, det låter väl inte helt fel. Jag har suttit i ungefär tjugo minuter nu och beundrat mitt fina golv, snacka om en förändring. Det är skinande rent och ser i princip helt nytt ut, här vågar jag inte ta många steg längre. Jag får försöka hoppa på från mattan ut till hallen utan att nudda golvet. Tänka sig vad lite golvslipning kan göra skillnad!